L’ hotel

El Villaró del Bosc està ubicat en un edifici de nova construcció amb reminiscències rústiques: fet totalment de pedra i de fusta, els acabats són de gran qualitat i els materials s’han portat de mig món. En el seu interior, la decoració i el mobiliari són una perfecta combinació d’objectes autòctons i forans que creen una atmosfera rústica però alhora sofisticada.

hotel Villaró del Bosc

Espais comuns plens de llum i tranquilitat, la petita biblioteca amb llibres portats d’arreu del món, jardins i terrasses des d’on gaudir de les vistes del Baix Solsonès i una piscina que s’integra amb l’entorn. Les instal.lacions de Villaró del Bosc estan adaptades per a discapacitats i disposem d’una habitació a la planta baixa totalment equipada

5

 

 

L’hotel disposa de 8  exclusives habitacions decorades amb cura i detall, cadascuna és única i ha estat batejada amb el nom d’un arbre de la zona. Totes les cambres estan climatitzades, tenen bany propi, connexió a internet, televisió i sortida a l’exterior.

SONY DSC cropped-7.jpg

L’Erable és l’apartament del Villaró, té capacitat per a 4 persones i està totalment equipat per a què us sentiu com a casa, pero gaudint del luxes d’un hotel.

45

Anuncis