Benvingut a l’Hotel Villaró del Bosc

L’Hotel Villaró del Bosc és un espai rústic casual, una nova manera de viure el turisme rural. Allunyat de tot i, alhora, connectat amb nuclis urbans d’interès a menys d’una hora de viatge. Està pensat per a gent actual i versàtil, que valora la tradició i sap gaudir del millor dels nous temps.

Hotel Villaró del Bosc

L’espai és un reflex de l’ànima del creador de l’hotel: un entorn creatiu i ple de detalls on objectes de diferents temps i cultures combinen harmònicament. Materials com la pedra o la fusta integren l’edifici en l’entorn natural i el converteixen gairebé en un mirador des d’on els clients poden gaudir de les vistes de camps i pins des de la privacitat de la seva habitació.

decoracio_villaro_del_bosc.jpg

A la cuina, l’essència de l’hotel se sent en els sabors combinats mirant cap a les últimes tendències gastronòmiques internacionals, però mantenint el respecte pels orígens de la cuina catalana de sempre.

restaurant_villaro_del_bosc

Creiem que la cura dels petits detalls és el que defineix una experiència a mida de cada persona. Per això posem ànima i cor a tot el que fem. Gaudeix d’un cap de setmana de desconnexió i desperta en una de les nostres habitacions de disseny rústic actual, comença el dia amb un esmorzar revitalitzant, passeja pels camps que envolten el Villaró o fes un bany a la nostra piscina amb vistes infinites. Si vols visitar algun dels nuclis urbans d’interès artístic i cultural pregunta’ns, coneixem bé la zona i ens encantarà aconsellar-te.

 
Anuncis