Activitats pels voltants

Si feu estada d’un cap de setmana podeu visitar l’emblemàtic Castellvell, element indissociable del perfil solsoní, des d’on podreu contemplar una bona panoràmica; la cripta preromànica i el cementiri modernista d’Olius, passejar a peu o amb bicicleta fins al parc de la Mare de la Font, espai natural pensat per a tota la família; fer la ruta de les fonts o arribar-vos fins el pont de l’Afrau, aqüeducte que havia servit per portar l’aigua a Solsona. Tot això a menys de quatre quilòmetres del bonic nucli antic de Solsona (visita obligada).

59

Dòlmens, esglésies romàniques, torres de defensa, retaules barrocs, la ribera Salada, el naixement del Cardener, salines, embassaments, esquí, golf, rutes a peu o amb BTT per paratges de naturalesa intacta, i un ampli ventall de possibilitats us conviden a conèixer i descobrir el Solsonès.

ESQUÍ

Una gran activitat de la zona a l’hivern és l’esquí, ja sigui nòrdic o alpí. Villaró del Bosc està situat a 30 minuts de les estacions de Port del Comte (estació d’esquí alpí situada a 42km) i de Tuixent La Vansa (estació d’esquí nòrdic situada a 49km). Amb les seves boniques pistes, faràn que passeu uns dies inolvidables.

55

MÉS ACTIVITATS

Pels més actius, hi ha nombroses pistes senyalitzades per la pràctica de la bicicleta de muntanya. Des del centre BTT de la Vall de Lord i de Solsona us informaran de les rutes i els seus nivells de dificultat (veure web).

Pels que us agrada caminar, hi ha camins senyalitzats molt bonics com el Camí dels Bons Homes, senders GR, i tantes altres que us podeu descarregar visitant el web de l’Associació de Turisme del Solsonès.

58

I fins i tot, per als apassionats dels cavalls, al nostre hotel disposem d’un servei directe amb l’Hípica Cap de Costa.

                               

I per als més curiosos, no ens podríem deixar d’esmentar el Zoo del Pirineu un lloc on ens situem en un entorn amb vistes increïbles. Amb un cop d’ull podem veure més d’un terç de tota Catalunya… gaudint d’un món gairebé desconegut: la fauna salvatge. En una zona protegida a nivell europeu, passareu grans i petits una estona fantàstica. Al Zoo podreu veure més de 50 espècies diferents.

    zoo_pirineu_portes_obertes-mha-WA0010  Niños y animales (5)

No oblidem que a la tardor podem collir bolets tant tìpics com el Rovelló, la Llanega, el Cep, etc…la tardor és una de les èpoques de l’any més boniques; els vermells i grocs envolten tots els boscos de la zona.

LLOCS D’INTERÉS

A pocs km tenim el santuari El Miracle, centre de religiositat realment excepcional que recull notables valors religiosos i artístics, heretats en gran part d’altres temps, que constitueixen el seu patrimoni actual.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s